KJENN STILLHETEN...Skoganvarre
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon til reisende i nord

På denne delen av vår hjemmeside forsøker vi å gi deg svar på de vanligste spørsmål som dukker opp når du er i gang med å planlegge en reise. Enten du reiser for første gang eller om du er reisevant anbefaler vi at du leser informasjonen. Å sette deg inn i denne kunnskapen vil gjøre reisen enklere og sørge for at den blir vellykket. Husk at informasjonen kan endre seg og derfor kan det være lurt å sjekke med lokale myndigheter hva som gjelder akkurat nå.Vi streber etter å holde informasjonen vår oppdatert til enhver tid, men vi ber om forståelse for at vi ikke ta ansvar for potensiell feilinformasjon eller misforstått innhold. På disse sidene vil vi også fortelle om de ulike konkurransene og i galleriet viser vi frem bilder tatt av våre gjester. Du finner også viktig informasjon om spektakulære naturopplevelser i Nord-Norge.

 

 

Finnmark nature

I Nord-Norge møter du et variablet klima og nye regler. Om du lurer på noe av det følgende bør du lese igjennom disse sidene:

 

  • Ta med hund til Finnmark
  • Jakt og våpen
  • Passende bekledning
  • Riktig utstyr
  • Toll

 

Ved å gjøre deg kjent med disse temaene sørger du for at du og dine venner vil få en vellykket reise. Forhåpentligvis er informasjonen også nyttig for mer erfarne reisende.