OPPLEV GJESTFRIHETEN...Skoganvarre
Innkvartering

Valg av innkvartering

 

Skoganvarre Villmark har et godt utvalg innkvarteringsmuligheter, men det er alltid lurt å bestille god tid i forveien. I høysesongen er de fleste mulighetene fullbooket, derfor anbefaler vi forhåndsbooking. Du kan også ringe oss for å høre hva vi har tilgjengelig. Hos oss får du også tilbud om en rekke andre tjenester ved behov. Vær oppmerksom på at det ikke er tillatt å røyke innendørs, dette gjelder hele området. Gratis internett (wifi) er tilgjengelig for alle våre gjester.


Hos oss kan du betale kontant (NOK eller EURO) eller med Visa, Mastercard, norske bankkort, Masestro og Visa-electron.

Innkvarterings- og fellesarealer er nylig renovert og utbedret, arbeidet fortsetter også denne sesongen slik at vi skal kunne tilby stadig bedre innkvarteringsmuligheter til alle våre gjester. Akkurat nå kan du velge mellom følgende innkvartering året rundt:

 

  • 4 tømmerhytter med 4 senger
    (vannkoker, kaffetrakter og kjøleskap)

  • 15 tømmerhytter med 2 senger
    (vannkoker, kaffetrakter og kjøleskap)

  • 54 vognplasser for campingvogn eller bobilmed strømuttak

  • Campingplass for telt

 

 Houses Skoganvarre AS

 

Fellesarealer

 

Til felles bruk har vi toaletter, dusj og sauna, kjøkken, grillhytte, vaskemaskin og tørketrommel.  Det fins også en tømmestasjon og vannpost for bobil og campingvogngjester. For fiskere har vi en egen sløyestasjon.

 

Fra sommeren 2013 vil vi ha ledig en sauna nede ved elva. Denne kan du bastille plass i og fra terassen kan du hoppe ret tut id et forfriskende vannet. Eller så kan du nyte varmen fra envedfyrt utendørs badestamp som er stor nok til 6 personer.

 

Vil du vite mer om dette, send oss en e-post: info(at)skoganvarre.com